Pilates ohjaajakoulutus

AITOPILATES® KOULUTUS 

Aitopilates® koulutus on ainutlaatuinen, mestari-oppipoika periaatteella etenevä koulutus pilatesohjauksesta kiinnostuneille tai jonkun pilateskoulutuksen läpikäyneille ohjaajille, Ohjaajakoulutus pohjautuu suoraan Joseph Pilateksen oppeihin, jotka hän opetti Jay Grimesille ja Jay edelleen Katille.

 

Ohjelma rakennetaan jokaiselle henkilökohtaisen taustan mukaan  (oma pilates osaaminen, ohjauskokemus jne.) mutta sen kesto on vähintään 10 kuukautta. Osallistuja tulee työskentelemään tiiviisti Katin kanssa ja oma harjoittelu on vahvasti läsnä koko ohjelman ajan. Koulutuksen jälkeen ymmärrät pilateksen kokonaisuutena ja osaat vähintään perusteet seuraavista: Mattopilates, Reformer, Cadillac, Wunda & Electric Chair, Spine Corrector, Half Barrel, Ladder Barrel, Guillotine sekä yleisimmät pienvälineet.

 

Mistä koulutus koostuu & hinta:

- arviointitunti 120€, joka suoritetaan koulutukseen hyväksymisen jälkeen paikan päällä tai Skypen kautta.

- lähijakson hinta 900€. Lähijaksoja on 4 kpl ja niiden ajankohdat sovitaan erikseen. Vähintään yksi lähijakso on henkilökohtainen. Huomioithan, että lähijaksojen määrää lisätään tarpeen vaatiessa, kuitenkin max 2 kpl.

- tämän lisäksi koulutukseen osallistuva harjoittelee säännöllisesti yksityistunneilla ja muiden tuntien hinnat hinnaston mukaisesti.

- koulutuksen kesto vähintään 10 kk:tta, mutta maksimissaan 2 vuotta. 

 

Ohjelmaan haetaan vapaamuotoisella sähköpostilla ja siinä tulee ilmetä seuraavat seikat:

- tausta (oma pilates osaaminen, mahdollinen ohjauskokemus)

- miksi ohjelmaan haetaan

- omat odotukset

Hakijalla tulee olla matkustusvalmius Kuopioon vähintään 4-6x vuodessa

 

Aitopilates® ohjaajaohjelmaan voi hakea koko ajan ja mahdollinen koulutukseen valinta ilmoitetaan sähköpostilla.

 

Workshop

AITOPILATES STUDION WORKSHOPIT

Studio järjestää Workshoppeja läpi vuoden ja ne sopivat niin harrastajille kuin pilatesohjaajille. Worksoppien avulla opit ymmärtämään pilatesta kokonaisuutena, voit tarkentaa omaa harjoittelua sekä ne antavat mahdollisuuden ajatusten vaihtoon ja keskusteluun.

 

2 tunnin workshop: pilates harjoittelun perusteet 26.8. klo. 16-18.00 & 22.9. klo. 15-17.00.

Jos et ole harjoitellut Aitopilates Studiolla, niin tämä workshop on juuri sinua varten! Workshopin aikana pääset tutustumaan pilatekseen ja harjoittelemaan sitä kokonaisvaltaisesti. Harjoittelu aloitetaan Reformer laitteella, jonka jälkeen siirrytään mattopilatekseen. Näiden jälkeen harjoittelua jatketaan muilla laitteilla, joita on mm. Cadillac, Spine Corrector ja Electric Chair. Näitä laitteita käytetään harjoittelijan kehon tarpeisiin ja liikkeet valitaan sen mukaisesti. Pilateksessa edetään aina oman tason ja tarpeiden mukaan, joten voit olla siis olla hieman huonommassa kunnossa tai fyysisesti hyväkuntoinen, mutta pilateksen vaikutukset tunnet varmasti. Workshopissa on paikkoja 4 ja hinta 90€.

 

Mini-workshop: 7.10. klo. 16-17.30

Kuinka päästä eroon yliaktiivisista olkapäistä?

Hartioiden käyttö on helposti liiallista harjoittelun aikana, joka aiheuttaa ylimääräistä jännitystä mm. yläselkään. Tässä mini-workshopissa keskitymme löytämään vastauksia siihen, miten yliaktiivisesta hartiaseudun käytöstä on mahdollisuutta päästä irti ja millaiset liikkeet auttavat tähän. Workshop aloitetaan noin 45 minuutin harjoituksella ja tämän jälkeen käymme läpi eri liikkeitä, jotka auttavat hartiaseudun vapautumiseen ja aikaa jää myös kysymyksille ja keskustelulle. Sopii kaiken tasoisille harjoittelijoille. Tervetuloa!

 

Mini-workshop: 3.11. klo. 15-16.30

Laiskan pakaran syndrooma. 

Kuinka usein sitä kuuleekaan, ettei pakarassa tapahdu harjoittelun aikana mitään tai sinne ei saa tuntumaa. Eli on aika tehdä asialle jotain. Jos kärsit laiskasta pakarasta tai haluat lisävinkkejä sen aktivoimiseen, niin tämä workshop on sinua varten. Workshop aloitetaan noin 50 minuutin harjoituksella, jonka jälkeen haetaan mahdollisimman optimaalista vartalon alaosan käyttöä eri liikkeillä.

 

3 tunnin Reformer workshop: 15.12. klo. 12-15.00

Reformer, nimensä mukaisesta, uudistaa kehoa. Reformer liikuttaa harjoittelijaa monipuolisesti vahvistaen lihaksistoa ja lisäten rangan, lihasten, nivelten ja jänteiden liikkuvuutta. Tässä workshopissa paneudutaan Reformerin saloihin hieman tarkemmin. Workshop sopii kaikille, jotka ovat harjoitelleet Reformerilla säännöllisesti ja osaavat perusliikkeet. Tervetuloa hikoilemaan! 

 

Hinnasto:

- 90 min workshop 65€ studiolla säännöllisesti harjoitteleville, vierailijoille 85€

- 2 tunnnin workshop 90€ studiolla säännöllisesti harjoitteleville, vierailijoille 120€

- 3 tunnin workshop 120€ studiolla säännöllisesti harjoitteleville, vierailijoille 150€

 

 

 

 

 

Aitopilates Studio vastaa kysymyksiin pilateksesta

Aitopilates © 2017